Powerbiotic - Kozje mlijeko - dodatak prehrani na bazi kozjeg mlijeka

GARANTIRAMO 100% HRVATSKI PROIZVOD

  •  Isključivo koristimo mlijeko proizvedeno na našoj farmi
  • Bez upotrebe hormona, nedopuštenih antibiotika i bilo kakvog agresivnog poticaja laktacije
  • U naše proizvode ne dodaju se aditivi, boje, pojačivači okusa ili konzervansi
  • Prehrana koza vrši se isključivo ispašom na okolnim pašnjacima dalmatinske zagore, ličkim sijenom i probranim žitom bez dodataka koštanog ili ribljeg brašna ili bilo kojeg drugog aditiva
  • Sirovina za naš jogurt, kefir i sir 100% je kozje mlijeko
m
s

Online Trgovina

Powerbiotic

15,93 € (120,00 kn)

POMOZITE VAŠEM IMUNITETU!
AKCIJA 2+1 GRATIS!

Powerbiotic je izniman proizvod kojim je postignuta sinergija nutritivnih vrijednosti kozjeg mlijeka, inulina i probiotičkih kultura u visokoj koncentraciji (preko 50 milijardi živih bakterija mliječne kiseline i bifidobakterija). Dodatak prehrani na bazi kozjeg mlijeka, jednom od najzdravijih namirnica, sadrži vitamine B1, B2, B6 i B12 koji su važni za jačanje živčanog sustava, a obiluje i mineralima (kalcij, fosfor, cink, selen) koji igraju važnu ulogu za čvrstoću kostiju i održavanje IMUNITETA!

U jednoj preporučenoj dozi POWERBIOTIC dodatak prehrani nalazi se 7 bočica dostatno za 7 dana. Svaki dan po jedna doza.

BLAGOG I OSVJEŽAVAJUĆEG OKUSA KREMASTE STRUKTURE

Kategorije: ,

Opis

Powerbiotic je dodatak prehrani na bazi kozjeg mlijeka kojeg smatraju jednom od najzdravijih namirnica. Powerbiotic sadrži i vitamine B1, B2, B6 i B12 koji su važni za jačanje živčanog sustava, a obiluje i mineralima (kalcij, fosfor, cink, selen) koji igraju važnu ulogu za čvrstoću kostiju i održavanje imuniteta!

Powerbiotic sadrži PREKO 50 mlrd. dobrih bakterija koje potiču zdravlje i vitalnost. Jedna od najmoćnijih i najkorisnijih bakterija je Bifidobacterium lactis. Popis njena korisnog djelovanja je podug.

Jeste li znali?

Zdravi probavni sustav presudno je važan za naš imunitet te psihofizičko zdravlje tijela. Stanje našeg probavnog sustava snažno utječe na kvalitetu našega života. Posvetite mu svu potrebnu pažnju.

  • DOBAR IMUNITET

Gotovo 80 posto vašeg imunološkog sustava nalazi se u vašim crijevima. Njihov smještaj nije slučajan – ovi moćni mikrobi ključni su za razvoj i zdravlje imunološkog sustava. Zdrava crijevna mikroflora, kao zaštitna barijera, predstavlja prvi “obrambeni” zid od štetnih mikroorganizama.

  • VIŠE ENERGIJE

Mnogi se ljudi oslanjaju na kofeinske i energetske napitke za poticaj koji im treba. Vaše dobre crijevne bakterije mogu vam pomoći u održavanju svakodnevnih razina energije, bez stimulansa koji neizbježno dovode do naglih uspona i padova energije.

  • SMANJENJE UMORA

Probiotske kulture u vašim crijevima pomažu razgraditi i probaviti svu hranu koju jedete, tako da možete asimilirati hranjive tvari potrebne za energiju. Bez dovoljno dobrih bakterija koje sudjeluju u probavi hrane zdrave namirnice samo će proći kroz vaš probavni sustav.

  • KVALITETAN SAN

Nedostatak sna može negativno utjecati na našu razinu energije i cjelokupno zdravlje. Korisne bakterije sudjeluju u proizvodnji i regulaciji neurotransmitera i aminokiselina (kao što su serotonin i triptofan) potrebnih za osiguravanje dovoljno kvalitetnog sna kako biste se osjećali odmoreno i revitalizirano.

PRIMJENA I DOZIRANJE

Jedno pakiranje Powerbiotica sadrži 7 bočica po 125 mL (neto količina 875 mL). Preporuča se uzimanje količine od 125 mL jedan do tri puta na dan. U svrhu blagotvornih učinaka potrebno ga je uzimati 6-8 tjedana. Preporuča se uzimati i preventivno, kao dodatak prehrani. Mogu ga uzimati djeca i trudnice. Zbog korištenja svježeg kozjeg mlijeka, bez prethodne obrade probiotičkih sojeva i bez dodataka konzervansa proizvod se mora upotrijebiti u roku od 30 dana od dana proizvodnje te se mora čuvati u hladnjaku na temperaturi 2-8 ֯ C. Nakon otvaranja, potrošiti unutar 48 sati.

NAPOMENE

Proizvod čuvati od dohvata male djece. Preporučena dnevna doza se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života.

 

Prosječne hranjive vrijednosti Powerbiotica /100g/125g (PU)

Energija: 206KJ / 49 kcal // 257,5KJ/61,25 kcal
Masti: 3,0 g // 3,75 g
od kojih zasićene masne kiseline: 2,1 g // 2,63 g
Ugljikohidrati: 2,6 g // 3,25 g
od toga šećeri: 2,6 g // 3,25 g
Bjelančevine: 3,0 g // 3,75 g
Sol: 0,34 g // 0,43 g
Inulin od belgijske cikorije: 1,0 g // 1,25 g
Bifidobacterium lactis*: 5,8×1010//7,25×1010
Lactobacillus acidophilius*: 2,7×1010 //3,38X109