Pravne napomene

Svako korištenje stranica kozjemlijeko.com podložno je niže navedenim uvjetima.

Dokumenti objavljeni na ovoj web stranici smiju se kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu uz poštivanje svih autorskih prava, drugih vlasničkih prava i svakog navedenog ograničenja prava. Stoga se ona ne smije dalje kopirati, reproducirati ili na neki način distribuirati bez izričitog pristanka Capra Domestica d.o.o.

Capra Domestica d.o.o. će uložiti razuman napor kako bi se na navedenoj web stranici našli točni i aktualni podaci ali ne može biti odgovorna za njihovu točnost i potpunost. Svi korisnici koji pristupaju na stranice kozjemlijeko.hr koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Capra Domestica d.o.o. neće biti odgovorna ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja stranica kozjemlijeko.hr ili zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.

Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih Internet stranica nad kojima Capra Domestica d.o.o. nema kontrolu. Kad god je to moguće, takve se informacije u skladu s time i označavaju. Capra Domestica d.o.o. nije odgovorna niti za točnost niti za bilo koji drugi aspekt takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za takve informacije. Capra Domestica d.o.o. zadržava pravo izmjene sadržaja ove web stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovorna ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena.

U ime tvrtke Capra Domestica d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i informiramo kupce o načinu njihova korištenja. Redovito dajemo kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici tvrtke Capra Domestica d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.