Polutvrdi kozji sir s tartufima - Capra Domestica -Sitno Donje

GARANTIRAMO 100% HRVATSKI PROIZVOD

  •  Isključivo koristimo mlijeko proizvedeno na našoj farmi
  • Bez upotrebe hormona, nedopuštenih antibiotika i bilo kakvog agresivnog poticaja laktacije
  • U naše proizvode ne dodaju se aditivi, boje, pojačivači okusa ili konzervansi
  • Prehrana koza vrši se isključivo ispašom na okolnim pašnjacima dalmatinske zagore, ličkim sijenom i probranim žitom bez dodataka koštanog ili ribljeg brašna ili bilo kojeg drugog aditiva
  • Sirovina za naš jogurt, kefir i sir 100% je kozje mlijeko
m
s

Online Trgovina

Polutvrdi kozji sir sa tartufima

7,17 € (54,00 kn)

Snažnog i aromatičnog okusa od 100% domaćeg kozjeg mlijeka.

Polutvrdi kozji sir s rezanim crnim tartufima napravljen od domaćeg kozjeg mlijeka po jedinstvenoj recepturi. Ovaj kozji sir s tartufima oduševit će vaša nepca svojim posebnim okusom.  Poslužiti ga možete uz čašu crnog merlota ili cabernet sauvignona, ali će isto tako idealan biti nariban na paštu ili rižoto. Naš sir s tartufima je nezaobilazan za sve istinske ljubitelje sira.

Sir je ručni rad kako u pripravku tako i u sazrijevanju, a dobiven isključivo od svježeg kozjeg mlijeka s naše farme.

Autohtoni proizvod, kozji polutvrdi sir koji se dobiva prirodnim načinom od samo visokokvalitetnoga kozjeg mlijeka, sirovinom dobivenom iz vlastitog stada, što nam osigurava kvalitetu i autentičnost proizvoda.

UKLJUČENA DOSTAVA

Kategorije: ,

Opis

Polutvrdi kozji sir s rezanim crnim tartufima napravljen od domaćeg kozjeg mlijeka po jedinstvenoj recepturi. Ovaj sir oduševit će vaša nepca svojim posebnim okusom.  Poslužiti ga možete uz čašu crnog merlota ili cabernet sauvignona, ali će isto tako idealan biti nariban na paštu ili rižoto. Naš kozji sir s tartufima je nezaobilazan za sve istinske ljubitelje sira.

Kozji sir s tartufima je ručni rad kako u pripravku tako i u sazrijevanju, a dobiven isključivo od svježeg kozjeg mlijeka s naše farme.

Autohtoni proizvod, kozji polutvrdi sir koji se dobiva prirodnim načinom od samo visokokvalitetnoga kozjeg mlijeka, sirovinom dobivenom iz vlastitog stada, što nam osigurava kvalitetu i autentičnost proizvoda.

Dodatne informacije

Težina200 g

Možda će vam se također svidjeti…