Kefir od kozjeg mlijeka 0.5l - Kozje mlijeko

GARANTIRAMO 100% HRVATSKI PROIZVOD

  •  Isključivo koristimo mlijeko proizvedeno na našoj farmi
  • Bez upotrebe hormona, nedopuštenih antibiotika i bilo kakvog agresivnog poticaja laktacije
  • U naše proizvode ne dodaju se aditivi, boje, pojačivači okusa ili konzervansi
  • Prehrana koza vrši se isključivo ispašom na okolnim pašnjacima dalmatinske zagore, ličkim sijenom i probranim žitom bez dodataka koštanog ili ribljeg brašna ili bilo kojeg drugog aditiva
  • Sirovina za naš jogurt, kefir i sir 100% je kozje mlijeko
m
s

Online Trgovina

Kefir od kozjeg mlijeka 0.5l

2,65 € (19,99 kn)

Autohtoni proizvod, koji se dobiva prirodnim načinom od samo visokokvalitetnog kozjeg mlijeka, sirovinom dobivenom iz vlastitog stada, što nam osigurava kvalitetu i autentičnost proizvoda.

Osim što sadrži probiotičke bakterije, kefir je izvor vitamina, minerala i esencijalnih aminokiselina koji pomažu u jačanju našega imuniteta i zdravlja. Bogat je vitaminima B skupine te vitaminom C, kalcijem i magnezijem, a također je i izvor biotina, folne i pantotenske kiseline. Kefir sadrži esencijalne aminokiseline koje tijelo, nakon konzumacije, vrlo lako apsorbira. Triptofan je jedna od aminokiselina iz kefira za koju je poznato da ima relaksirajući učinak na živčani sustav, zajedno s kalcijem i magnezijem, također prisutnima u kefiru. Ovaj napitak je dobar izvor fosfora, koji je drugi najvažniji mineral u našem tijelu, a pomaže pri apsorpciji ugljikohidrata, masti i proteina za stanični rast, održavanje i energiju

Kategorija: Oznake: ,

Opis

Kefir od kozjeg mlijeka – autohtoni proizvod, koji se dobiva prirodnim načinom od samo visokokvalitetnog kozjeg mlijeka, sirovinom dobivenom iz vlastitog stada, što nam osigurava kvalitetu i autentičnost proizvoda.

Izazov stvaranja kozjeg kefira i jogurta, potaknut je činjenicom da fermentacija kozjeg mlijeka, a bez aditiva i ostalih industrijskih postupaka, zahtijeva puno više pažnje i posvećenosti zbog kompleksnosti i sastava kozjeg mlijeka. Posebnost okusa našeg kefira od kozjeg mlijeka, svjedoči sve veći broj naših klijenata koji mu ističu jedinstveni okus, teksturu i blagost pri konzumiranju. Iznimno nas veseli da veliki broj djece prihvaćaju naše fermentirane proizvode i nakon prvog gutljaja postaju predani mali gurmani sa pozitivnim navikama uživanja u kozjem kefiru i jogurtu. „Capra domestica“ tradicionalna receptura daje upravo te mogućnosti. Posebno smo ponosni da smo to postigli bez dodataka šećera, aroma ili bilo kojih umjetnih dodataka.

Kefir od kozjeg mlijeka – jednostavan i ukusan ono je što izdvaja naš kefir od kozjeg mlijeka.

 

Dodatne informacije

Težina0.5 g